sâmbătă, aprilie 02, 2011

Mini clasament.


Joi, 31.03.2011, ULIM a organizat un concurs pentru fete ,,Miss ULIM". Nu a fost mare lucru, in afara de unele momente cu adevarat comice care au inveselit o sala intreaga. In schimb acest concurs m-a inspirat la un research. Astfel am gasit cele mai neordinare concursuri de frumusete.
Astfel am gasit urmatoarele concursuri:

1. Miss "Grasa si Frumoasa" in Israel , dar in Thailanda e numita Miss "Jumbo". Criteriul de baza era sa ai minim 80 de kg.Concursurile de acest gen se organizeaza si se desfasoara la fel ca si concursurile de miss cu domnite cu dimensiuni apropiate de 90-60-90, singura deosebire constand in faptul ca proba costumelor de baie nu exista.

2.Miss Tiffany Universe. E un concurs in care participa......tam tam ram .....transexualii si transvestitii. Da, anume ei, cei care au depus eforturi extraordinare de a arata ca o femeie. Acest concurs are o vechime de 12 ani. In Thailanda transexualii sunt considerati un gen aparte, probabil neutru, acolo ei sunt numiti "Katoey".

3.Miss Grávida. Cum v-ti dat seama e un concurs pentru viitoarele mamici. In China acesta are loc pe 1 iunie...cit de dragut...

4.Miss Plastica. Dupa nume e clar ca e un concurs pentru fetele care au apelat la chirurgie estetica. In cadrul acestui concurs fetele arata lumei intregi ca acest tip de operatie nu e mina diavolului , dar e sansa de a perfectiona frumusetea, astfel incit sa arata natural si mult mai frumos. Primul premiu a fost un apartament.

Niciun comentariu: